Martorelles se suma a la comemoració del Dia Universal dels Drets dels Infants

Divendres, 20 de novembre de 2020 a les 00:00
  • L'Ajuntament té previst commemorar el DUDI amb l'obra de teatre "Adéu Peter Pan" quan les restriccions actuals ho permetin.

L'Ajuntament de Martorelles se suma a la commemoració del Dia Universal del Drets dels Infants aquest divendres 20 de novembre. L'àrea d'Educació i infància havia preparat una activitat relacionafa amb l'efemèride per aquest dissabte que ha estat ajornada donades les actuals restriccions per lluitar contra la pandèmia de la Covid-19. 

El Dia Universal dels Drets dels Infants, 20 de novembre, es commemora l'aprovació de la Convenció dels Drets de l’Infant per part de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989, que posteriorment va ser ratificada per tots els països de l’ONU excepte Somàlia i els Estats Units d’Amèrica. Aquesta Convenció, al seu torn, es tracta d’un desenvolupament i ampliació dels continguts establerts per la insuficient Declaració dels Drets de l’Infant de l’any 1959:

Activitat ajornada fins a nova data

L'activitat està previst celebrar-la el més aviat possible, quan les autoritats sanitàries ho permetin. Es tracta de l'obra de teatre "Adéu Peter Pan" de Festuc Teatre, un espectacle de titelles i actors que busca la complicitat de petits i grans amb una bona posada en escena. La història plasma una realitat actual: el vincle entre els infants i els seus avis, i a més, la manera com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars.

L'obra ha estat guardonada amb el premi FETEN 2019 Millor Espai Escènic, el premi Millor Espectacle Infantil 21a Fira de Teatre de Castella i Lleó 2018; i ha estat finalista Premi Xarxa Alcover La Mostra d'Igualada 2018 i candidata Premis Max de les Arts Escèniques 2019.

Darrera actualització: 20.11.2020 | 09:40