Martorelles suspèn definitivament la Caminada nocturna contra el càncer de mama

Divendres, 30 d'octubre de 2020 a les 01:00
  • L'ajuntament proposa als inscrits fer la caminada pel seu compte i publicar una fotografia del recorregut amb un missatge de suport a les persones que estan patint la malaltia. 

L'Ajuntament de Martorelles ha pres la decisió de suspendre definitivament la cinquena Caminada nocturna contra el càncer de mama, ajornada al 13 de novembre, donada la situació actual de la pandèmia de la Covid-19. 

L'organització proposa a les persones inscrites que facin la caminada seguint la ruta indicada pel mapa del recorregut amb la família o els amics (màxim 6 persones), que publiquin una fotografia en un punt de la ruta amb la mascareta d'obsequi i etiquetar-la amb el hashtag  #caminadacancermartorelles amb una frase de suport a les persones que estan patitn la malaltia. Per exemple: "No esteu soles", "Martorelles camina per vosaltres"...

Per recollir la mascareta, que estava previst donar a l'inici de la caminada, us informarem durant els propers dies dels horaris i el lloc de recollida. Caldrà que porteu la vostra entrada adquirida a través del portal Codetiquets i us donarem la mascareta i una ampolla d'aigua.
 
No obstant aquests canvis, totes les persones que desitgin el retorn de l'aportació en concepte d'inscripció poden posar-se en contacte amb segurahm@martorelles.cat indicant la sessió/hora en que es van inscriure.

Darrera actualització: 30.10.2020 | 11:37