Millores d'accessibilitat i seguretat a l'escola Simeó Rabasa aquest estiu

Dimecres, 23 de juny de 2021 a les 14:30
  • Després de sis anys reclamant les obres a la Generalitat, aquest estiu es realitzarà una nova entrada a l'edifici de primària i s'habilitaran dues sortides d'emergència al d'infantil. 

Aquest dimarts 22 de juny l'alcalde i regidor d'Educació, Marc Candela, i el regidor d'Urbanisme Gerard del Caño, han acompanyat la responsable d'obres dels serveis territorials d'Educació Vallès Oriental - Maresme, Alba Madrid, i l'arquitecte de l'empresa constructora encarregada de l'obra a la visita que han realitzat a l'escola Simeó Rabasa. 

Després de 6 anys sol·licitant al Departament d'Educació de la Generalitat la millora de l'accessibilitat i sortides d'emergència del centre, aquest estiu està previst que es comencin les obres.

Concretament, es farà més accessible l'edifici de primària suprimint les escales de l'entrada principal i anul·lant aquesta; i construint una rampa i una entrada nova per facilitar-ne l'accessibilitat a l'esquerra de l'entrada actual. A l'edifici d'infantil s'habilitaran dues sortides d'emergència al pati.

Darrera actualització: 23.06.2021 | 14:35

Imatges

A l'edifici d'infantil s'habilitaran dues sortides d'emergència