Part de l'equip de govern es reuneix amb la direcció d'Esteve

Dimarts, 15 de setembre de 2015 a les 00:00
Els representants martorellesencs estableixen unes bases de cooperació per a millorar les relacions entre Ajuntament i la multinacional.

L’alcalde de Martorelles, Marc Candela, el primer Tinent d’alcalde, Joan Marc Flores i el regidor de Comerç i Turisme Octavi Mill, han mantingut aquest dimarts al matí una reunió amb membres de l’equip directiu de Laboratoris Esteve  amb l’objectiu d’establir unes bases de cooperació per millorar les relacions amb la multinacional vallesana.

L’empresa martorellesenca, compromesa amb el medi ambient, ha explicat a l’equip de govern el compromís social adquirit des de fa anys. Laboratoris Esteve ofereix a diferents municipis un servei de voluntariat compost per 115 persones que realitza tasques de condicionament d’espais naturals susceptibles d`una neteja viària o bé d’una millora puntual.

L’alcalde ha fet saber a Esteve la seva intenció d’apostar per les empreses martorellesenques i els hi ofereix tot el seu suport davant els seus projectes solidaris i cooperatius amb el medi ambient.

 

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:27