Ricard Mira participa a l'exposició col·lectiva de l'ICRE a Albalate del Arzobispo

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 00:00
  • El martorellesenc exposarà "Mar a la carena" i "Alba" dues de les seves últimes obres. 

Dues obres de l'escultor Ricard Mira s'exposaran a la localitat Albalate del Arzobispo (Terol) el dissabte 18 de setembre amb l'exposició itinerant de l'ICRE (Institut Català per a la Recerca en Escultura) després de fer parada a Arenys de Mar i Maella.

 El martorellesennc hi participa amb les obres "Mar a la carena" (2019, model: Mar Segura) i "Alba" (2012, model: Alba Muñoz Moreno). Per a Mira va ser especialment important la presència a Maella: "Em va agradar molt exposar amb els companys les obres al poble natal de l'escultor Pau Gargallo, tot un referent de la tècnica escultòrica que faig servir per treballar els metalls. Vaig poder visitar l'exposició en persona i veure el poble, cosa que tenia pendent de fer des de feia molts anys. Va ser un dia històric per a mi." explica.

Com la de Maella, l'exposició d'Albalate del Arzobispo també es farà en un castell, concretament el Castell d'Albalate, un monument catalogat com a Bé d'Interès Cultural. Hi participen 29 socis i sòcies amb més de 50 escultures i es podrà visitar del 18 de setembre a l'1 d'octubre.

Darrera actualització: 14.09.2021 | 08:45