Ricard Mira participa al Saló Anual d'Art del Reial Cercle Artístic de Barcelona

Dimarts, 16 de desembre de 2014 a les 00:00
L’escultor de Martorelles exposa també al Museu Marítim de Barcelona.

El dijous 18 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre, s’inaugurarà al Reial Cercle Artístic de Barcelona l’exposició-concurs de Nadal ‘Saló anual d’art’ en la que hi participen uns 200 artistes. Un d’ells és l’escultor de Martorelles, Ricard Mira, primer premi a l’edició del 2012, que enguany participa amb el bust de ferro ‘Mònica’. 

Paral•lelament, el dijous 19 de desembre, de 18 a 20h, s’inaugura al Museu Marítim de Barcelona l’exposició internacional Forja Viva, on hi participen diferents artistes de països d’arreu del món com Israel, Bèlgica, França o Itàlia. Mira també hi participarà amb les obres ‘Jericana guapa’ i ‘Maqueta d’Horte mirant-se al mirall’. 

Per últim, recordar que fins el proper 1 de febrer, romandrà oberta l’exposició ‘L’ànima del ferro’ al Racó de l’Artista del Museu Abelló de Mollet del Vallès, exposició que està tenint molt èxit d’assistència. 

En motiu d’aquesta mostra, els alumnes de Batxillerat Artístic de l’IES Mollet del Vallès van visitar el passat 9 de desembre l’exposició acompanyats per l’artista que va impartir una xerrada per explicar quines tècniques empra l’autor en les seves obres. 

Finalment, el proper 22 de gener, Sant Vicenç, Mira realitzarà un taller artístic gratuït per a les famílies al Museu Abelló. 

 
Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:14