Ricard Mira participarà a la mostra d’obres d’art fetes amb soldadura més rellevant del món

Divendres, 5 de març de 2021 a les 00:00
  • El martorellesenc hi participarà per segona vegada, enguany amb la peça "Reequilibri 2017". 

L'escultor de Martorelles, Ricard Mira, ha tornat a ser convidat a participar entre el 7 i el 21 de juliol en l'exposició virtual de l'IIW (International Institute of Welding, Institut Internacional de la Soldadura). Una mostra virtual per la pandèmia de la Covid-19 ja que altres anys havia estat presencial i l'any passat en principi també ho havia de ser.

Durant l'assemblea anual de l'associació més important del món en soldadura, els aproximadament 800 professionals de la soldadura, enginyers i científics que hi assistiran de forma telemàtica tindran accés a les fotografies presentades per artistes de tot el món, sempre al voltant de la soldadura.

Mira hi participarà amb l'obra "Reequilibri 2017" una peça que el martorellesenc va realitzar durant un brot d'esquizofrènia al 2017. A l'edició de 2020 hi va participar amb "Bust d'Horte", amb la model Horte Vivas Peiró, de Jérica, Castelló.  Altres catalans que hi prendran part són Josep Plandiura, amb taller a Parets del Vallès, la molletana Lola Corrales i el badaloní Lluís Pérez.

L'IIW agrupa experts científics i industrials de 55 països que desenvolupen normatives internacionals de soldadura. Fundat el 1948, té com a prioritat avançar en la soldadura i unir-se a través d’una xarxa mundial. Ho fa sent assumint el lideratge mundial del sector que uneix la indústria, la investigació i l’educació en l’avenç de la soldadura cap a un món més segur i sostenible.

Exposició a la Sala Calisay d'Arenys de Mar

Ricard Mira té previst fer una exposició presencial amb l'entitat d'escultors ICRE, de Barcelona, d'on és soci, del 4 al 27 de juny a la Sala Calisay d'Arenys de Mar.

 

Darrera actualització: 05.03.2021 | 08:33

Imatges

"Bust d'Horte" i la model és Horte Vivas Peiró, de Jérica, Castelló