Segona convocatòria d'ajuts extraordinaris a comerços i autònoms del municipi afectats per la crisi sanitària de la COVID19

Dijous, 26 de novembre de 2020 a les 18:00
  • L'Ajuntament de Martorelles subvencionarà fins a 500€ del lloguer i el 50% del rebut anual de l'IBI de 2020 (fins a 500€). 

L'Ajuntament de Martorelles ha publicat la segona convocatòria d'ajuts a establiments comercials, de serveis i autònoms del municipi afectats per la crisi sanitària de la Covid-19. 

Aquests ajuts aniran destinats a fer font a les despeses de lloguer relacionades amb l'activitat econòmica dels mesos d'octubre, novembre i desembre amb una subvenció de 500€ menusals. L'Ajuntament procedirà al pagament del lloguer corresponent al mes d'octubre i s'ampliarà fins que l'Estat i/o la Generalitat mantinguin les restriccions que motiven l'atorgament dels ajuts. 

La durada dels ajuts s’estendrà fins el 31 de desembre de 2020 si es mantenen les condicions que han originat el dret a percepció del mateix. La suma dels 3 mesos, en cap cas, superarà els 1.500€ per beneficiari. Si la quota de lloguer és superior a l'import de la subvenció, aquesta diferència serà assumida pel beneficiari de la subvenció.

Ajuts a l'IBI

L'Ajuntament també presenta ajuts per a pagar el rebut anual de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) de l'exercici 2020. La subvenció serà de com a màxim el 50% i en cap cas, es podran superar els 500€ per beneficiari.

El termini de presentació de les sol·licituds per a les dues línies d'ajuts finalitza el 31 de desembre de 2020. 

Pel regidor de Comerç, Roger Parera, es tracta d'una mostra de suport més al comerç local per part de l'ajuntament: "Volem ajudar en tot el possible a afrontar aquesta crisi i seguim al costat del nostre comerç, aquesta vegada no només amb ajuts al lloguer sinó també al rebut de l'IBI per aquells comericants i autònoms que són propietaris"

Tramita-ho 

Darrera actualització: 27.11.2020 | 09:19