Segueixen augmentant els ingressos per Covid-19 a l'Hospital de Mollet

Dimecres, 20 de gener de 2021 a les 13:00
  • El centre puja a 46 pacients per Covid-19. La darrera setmana l’hospital ha registrat 27 altes, que sumen un total de 968, i una defunció

Segons dades de la Generalitat de Catalunya en el territori del Baix Vallès, al llarg d’aquesta setmana el risc de rebrot ha augmentat lleugerament fins a 519 punts i la taxa de contagi es manté per sobre de 1 (1,11).

Per la seva part a l’Hospital de Mollet s’ha reflectit aquesta tendència en les xifres i augmenta a 46 el nombre de persones ingressades amb Covid19. La resta d’activitat de l’Hospital de Mollet es desenvolupa amb total normalitat. La darrera setmana s’han donat 27 altes amb un total de 968 i hi ha hagut una defunció.

Les campanyes de vacunació, en marxa

Les campanyes de vacunació a la Fundació Sanitària Mollet ja estan en marxa. Ja s’ha administrat la vacuna a professionals i persones usuàries de les residències per a persones grans de Santa Rosa de Mollet i de Pedra Serrada de Parets del Vallès i ahir es va subministrar a la residència per a persones amb discapacitat intel·lectual de La Vinyota.

Paral·lelament s’està vacunant també als professionals de l’Hospital de Mollet i de l’Hospital Sociosanitari que estan donant una resposta molt positiva. 

A Martorelles les dades actualitzades de la pandèmia són les següents. 

  • Casos positius última setmana (del 12 al 19 de gener): 19
  • Casos postius acumulats (des de l'inici de la pandèmia). 195
Darrera actualització: 20.01.2021 | 13:19