Setmana Europea de les proves del VIH-Hepatitis, del 22 al 29 de novembre

Dilluns, 22 de novembre de 2021 a les 00:00
  • Una iniciativa amb l’objectiu de promoure la detecció precoç d’aquestes malalties i d’incentivar la realització d’aquestes proves.

La setmana del 22 al 29 de novembre de 2021, se celebra l’edició de tardor de la Setmana Europea de la Prova del VIH i les Hepatitis,  amb l’objectiu de promoure la detecció precoç d’aquestes malalties i d’incentivar la realització d’aquestes proves.

Fer-se les proves permet conèixer al més aviat possible si s’està infectat i, d’aquesta manera, poder beneficiar-se d’un seguiment mèdic, accedir a un tractament eficaç que millori la qualitat de vida, així com adoptar les mesures necessàries per evitar la reinfecció i la transmissió.

A Catalunya, un nombre elevat de persones que estan infectades pel VIH i les hepatitis víriques ho desconeixen. És per aquest motiu que la Federació de Municipis de Catalunya i l'Ajuntament de Martorelles recorden a la ciutadania, i especialment als col·lectius més sensibles, la importància de la detecció precoç. 

Més informació al canal salut, amb materials divulgatius sobre la prova VIH i les proves de l’hepatitis B i l’hepatitis C.

Darrera actualització: 22.11.2021 | 11:34