Una cursa d'obstacles i un bingo musical inauguraran l'Era Jove de Carrencà

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 00:00
  • El proper 25 de juny a partir de les 19 hores a Carrencà. 

L’Era Jove de Carrencà és el nou espai que ofereix la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Martorelles a les persones joves del municipi. 

El servei es caracteritza per ser un espai d’orientació, assessorament i punt de trobada on es promou l’intercanvi d’experiències, l’associacionisme, voluntariat i cooperació per als i les joves del poble entre 12 i 30 anys. 

En aquest espai els i les joves hi trobaran informació personalitzada i especialitzada de diferents serveis. D’una banda, hi trobaran tallers per treballar l’autoconeixement, l’autoestima, el respecte, cinefòrums, activitats del Banc del temps...

A través del Servei d’Informació Juvenil, el jovent estarà al corrent de la informació de les activitats d’educació, oci i lleure de la comarca. 

També s’oferirà el servei de recerca activa de feina, ofertes de treball, formació ocupacional en hores concertades prèviament. Paral·lelament, s’oferirà un servei d’orientació acadèmica amb informació i accés a estudis reglats i no reglats. 

“El principal objectiu és acompanyar a nivell social i educatiu a les persones joves del municipi. Empoderar-les a través de l’autoconeixement i utilitzar l’espai com a motor de participació comunitària” explica la regidora de Joventut, Mireia Astivill que afegeix que “l’espai també vol fomentar els hàbits saludables i impulsar la creativitat entre les persones joves”, apunta. 

La inauguració del nou servei se celebrarà el proper 25 de junya Carrencà i comptarà amb dos activitats. 

La primera és la cursa d'obstacles inflables Xtreme Adrenaline Run (19h) on es pot apuntar tothom qui vulgui; i la segona, un Bingo musical a càrrec de l'actor Carlos Ulloa. La reserva de places es pot fer a través del web martorelles.cat/entrades

Durant els actes es podrà treure el carnet del l'Era Jove, que donarà preferència a l'hora d'optar a tallers i sortides amb codis promocionals.

 

Darrera actualització: 21.06.2021 | 10:47

Imatges

Bingo musical Xtreme Adrenaline Run