Una vintena de sancions de la Policia Local de Martorelles en la primera setmana de noves restriccions

Divendres, 6 de novembre de 2020 a les 00:00
  • Una denúncia per incompliment de la restricció nocturna, tres per la de confinament perimetral de cap de setmana, i disset més per incompliment d'altres mesures. 

Amb l’entrada en vigor de l’estat d’alarma i les restriccions nocturnes de 22 a 06 hores, i del confinament perimetral municipal de cap de setmana, molts municipis han incrementat els dispositius de vigilància del servei de policia local. 

En el cas de Martorelles, el servei ha continuat com fins ara: “Nosaltres no hem reforçat el servei ja que al nostre municipi a les nits no hem tingut cap incidència abans. El que sí que fem és controlar el tancament dels locals que han de tancar a les 22 hores per tal d’evitar incidents a la nit” explica el cap de la Policia Local de Martorelles, Daniel Limones.

En aquesta última setmana de novembre, la Policia Local ha registrat una denúncia per incompliment de la restricció nocturna, 3 pel confinament perimetral de cap de setmana i 17 més per l'incompliment d'altres mesures (6 per no portar mascareta, 6 per consum de begudes i compartir-les i 5 per estar dins de locals de restauració).

Darrera actualització: 06.11.2020 | 17:09

Imatges

Control de la Policia Local de Martorelles el cap de setmana de l'1 de novembre