Martorelles reprèn l'Escola esportiva el 3 de novembre

Dilluns, 24 d'octubre de 2022 a les 00:00
  • Les inscripcions es poden formalitzar a partir del 24 d'octubre (matins al pavelló o Celler; i tardes de 16 a 18h al pavelló).

Les regidories d’Esports i Educació impulsen una programació de diversos serveis esportius per a la petita infància amb l'objectiu de possibilitar la pràctica de l'esport de forma regular dels 3 al 10 anys. Es treballa amb un equip multidisciplinari que transmet els valors i la formació adequada per a un bon desenvolupament motriu, cognitiu i social.

Les sessions es desenvoluparan els dimarts i dijous de 17 a 18h al pavelló d'esports. Les inscripcions es poden fer a partir d'aquest 24 d'octubre al Celler o pavelló pels matins i al Pavelló de 16 a 18h a les tardes. La inscripció de l'alumne compromet l'assistència a les classes tant dimarts com dijous. 

El grup de psicomotricitat intenta ser el tret de sortida que s'ofereix a l'alumnat cap al món del joc, en tots els seus àmbits, el sensorial, el simbòlic, el reglat i el motriu. En aquest grup, i sempre mitjançant el joc i les formes jugades, exercitem les habilitats motrius bàsiques (córrer, saltar, pujar...) així com el coneixement del cos, i la relació d'aquest amb el temps i l'espai i els hàbits relacionats amb l'activitat física.

Darrera actualització: 28.10.2022 | 16:44

Imatges