1320 gràcies, ara a treballar

Dilluns, 15 de juliol de 2019 a les 00:00

ERC -Juliol 2019

Encetem aquesta nova legislatura molt satisfets pels resultats de les eleccions municipals. Des d’Esquerra Republicana de Martorelles agraïm als 1320 veïns i veïnes que ens vau fer confiança per seguir renovant Martorelles i fer-ne un poble viu. També volem agrair als 2459 veïns i veïnes que van exercir el seu dret a vot, propiciant que la participació respecte les anteriors eleccions municipals augmentés en gairebé un 8%. 

Tot i haver obtingut la majoria absoluta amb 7 regidors i regidores, som conscients que caldrà seguir treballant amb la mateixa il•lusió, perseverança i honestedat amb les quals hem treballat fins ara, fent política per tots i cadascun dels veïnes i veïnes de Martorelles i amb la mà estesa als 4 regidors i regidores de l’oposició. 

En el gairebé mig mes que portem com a regidors i regidores, ja hem començat a embastar els reptes d’aquesta nova legislatura, fent un poble participatiu i obert a tothom, amb l’acte per commemorar el dia per l’alliberament del col•lectiu LGTBI i la participació als diversos consells, comissions i actes; fent un poble que es preocupa pels seus veïns i veïnes més vulnerables, amb l’entrada gratuïta a la piscina per als infants, la gent gran i les embarassades durant els dies d’onada de calor.

Ens hem proposat seguir sent un poble viu, i ens esforçarem per fer-ho possible.

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:22