Panorama municipal pels propers 4 anys

Dilluns, 15 de juliol de 2019 a les 00:00

PSC-MAPM - Juliol 2019

Han passat les eleccions municipals 2019 i hi ha hagut força canvis en el panorama polític pels propers quatre anys.

La Coalició de Progrés  o sigui la unió dels dos partits PSC (Socialistes de Catalunya)  i MAPM (Més Acció per Martorelles) tenen l’honor i l’orgull de constituir-se com a la segona força política del municipi amb quasi un 15% dels vots. 
Però no ha sigut suficient. Hem passat a l’oposició. Lamentant-t’ho molt, i després d’una legislatura dins el govern plena de feina, i consciència del nostre servei al ciutadà, les nostres capacitats i el nostre servei no han estat reconeguts. 

No ho han estat per què el partit més visible que encapçalava el govern ha capitalitzat de forma plena, la gran tasca de govern duta a terme durant aquests quatre anys. 

La nostra campanya va estar dirigida sempre des de la pulcritud i la correcció política i també des de l’esprit constructiu de cara al futur. És possible que ens faltés remarcar una mica més els nostres assoliments per capitalitzar també nosaltres una mica de tot el que s’ha fet tant bé en aquests darrers quatre anys.

Intentarem fer igual de bé la nostra feina des de l’oposició on els ciutadans del nostre municipi podem fer-nos veu de les seves inquietuds davant un govern que ara només té una sola veu, allà ens tindran per recollir les seves inquietuds i dur-les al Ple del nostre consistori.

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:23