Genis de l'animació Socio-Cultural

Entitat de l'àmbit educatiu, cultural, esportiu i formatiu.   

L’associació GASC - Genis de l’Animació Sociocultural és una entitat sense ànim de lucre que ofereix serveis d’educació en el lleure a col·lectius infantils i juvenils. El nostre objectiu és promoure el lleure educant en valors.

Com a equip, creiem que dins del nostre poble, Martorelles, i rodalies, comptem amb joves formats i preparats per oferir un servei de qualitat. És per això que el nostre equip de professionals esta format per joves del poble, per tal d’oferir possibilitats d’incorporació al món laboral a persones del nostre entorn. Alhora, formem monitors i monitores en l’àmbit del lleure, dotant-los d’eines per enfrontar el món laboral d’una manera més eficient. Així mateix, l’equip es format a partir de professionals titulats en el món del lleure, mestres, educadors, integradors socials i tècnics esportius

Serveis

GASC es dedica al món al lleure educatiu. L'entitat va néixer l'any 2015, fruit de les inquietuds del jovent del poble amb l'objectiu de promoure l'educació no formal dins del nostre municipi. Des de llavors ha organitzat diferents activitats anuals amb un èxit creixent, tot aprenent i evolucionant amb els seus usuaris i usuàries.

​L’activitat estrella de l’entitat és el Casal d’estiu. Oferim un servei dinàmic, amb monitoratge titulat, jove i amb entusiasme. Portat a terme durant el mes de juliol, al servei poden accedir infants des de p3 fins a 4t ESO. Durant aquesta activitat els participants poden gaudir d’activitats de tot tipus, com ara tallers de cuina, dansa, teatre, jocs esportius, piscina, excursions… A més, els infants poden triar entre assistir a l’opció de lleure o l’opció esportiva.

Altres activitats que l’entitat porta a terme són el Casalet de setembre o el Parc de Nadal entre d’altres. A més, participem activament amb diversos projectes proposats per l’ajuntament i hi col·laborem sempre que ens és possible. A Gasc trobareu una oferta d'oci per a tot tipus d'infants. Creixem amb els nostres petits i petites, els escoltem, demanem la seva opinió i els fem partícips de totes les activitats que es duen a terme, ja que l'objectiu principal és que ells i elles gaudeixin de les nostres propostes.

Franja d'edat: De 3 anys (P3 cursat) fins a 16 anys.

Carrer de la Sínia,5 Bxos. 3a. - 08107 Martorelles - Barcelona
Telèfon: 651484867
Adreça electrònica: genisdelanimaciosociocultural@gmail.com
Lloc web: gascmartorelles.wixsite.com/gasc-martorelles
Horari:  
De dilluns a dijous de 16.30h a 18.30h 
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 24.02.2021 | 13:17