Escola esportiva

Les regidories d’Esports i Educació impulsen una programació de diversos serveis esportius per a la petita infància amb l'objectiu de possibilitar la pràctica de l'esport de forma regular des dels 3 anys. Es treballa amb un equip multidisciplinari que transmet els valors i la formació adequada per a un bon desenvolupament motriu, cognitiu i social.

Línies de servei

  • Psicomotricitat

Per a nens/es de P3. Grups per edats.

El grup de psicomotricitat intenta ser el tret de sortida que s'ofereix a l'alumnat cap al món del joc, en tots els seus àmbits, el sensorial, el simbòlic, el reglat i el motriu. En aquest grup, i sempre mitjançant el joc i les formes jugades, exercitem les habilitats motrius bàsiques (córrer, saltar, pujar...) així com el coneixement del cos, i la relació d'aquest amb el temps i l'espai i els hàbits relacionats amb l'activitat física.

Per a nens/es de P4. Grups per edats.

A partir de la vivència corporal de la criatura, el treball es fonamenta en una bona educació del moviment, del coneixement del propi cos i de l'entorn que l'envolta, a partir d’un context estimulant ric en experiències amb el grup d’iguals i el joc simbòlic, que té gran importància en la relació amb els altres i en el desenvolupament de la creativitat.

Per a nens/es de P5. Grups per edats.

És un espai de divertiment i d’animació de les criatures a través del joc i l’esport, on contribuïm a desenvolupar les seves capacitats personals del propi coneixement, de relació, d’observació i d’autonomia en les seves activitats quotidianes. Alhora que adquireixen una bona base esportiva per més endavant triar l’esport més adient a les preferències i característiques de cadascú, garantint un bon desenvolupament psíquic i físic.

  • Iniciació poliesportiva

Per a nens/es de 1r a 4t de primària

A partir del joc i l’esport com a elements conductors de l’activitat, intentem que la canalla assoleixi una plena autonomia de la capacitat motriu, per a passar a la pràctica reglada d’un esport a partir dels 10 anys. Es proposa una programació trimestral que permet al nen/a conèixer i practicar tots els rols esportius que contingui l’esport individual i d’associació, defugint alhora de l’especialització prematura en un únic esport.

  • Programa de valors a l'esport

El programa d’activitats de l’Escola Esportiva Municipal anirà acompanyat per un programa de valors a l’esport, que descriu els objectius per cada activitat i les accions a realitzar en cada curs escolar.

L’objecte del programa de valors és transmetre els valors i la formació que poden assolir els participants pel desenvolupament integral amb molts altres aspectes que es treballaran transversalment amb la pràctica esportiva, com per exemple, sentiment de pertinença a un grup, alimentació saludable, hàbits d’higiene, esportivitat,...

Va dirigit a infants a partir de 3 anys fins a 10 anys i les places són limitades

Cost del servei:

Depèn de l'activitat


Àrea responsable:

Regidoria d'educació i infància. Regidoria d'esports


Com sol·licitar-ho:

Us n'informarem via xarxes socials i mitjans de comunicació municipals o contacteu amb nosaltres


Seu de la regidoria d'Esports

Carrer de Can Puig, s/n - 08107 Martorelles - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 570 63 82 
Adreça electrònica: mar.esports@martorelles.cat
Horari:  
Horari de la regidoria d'esports - De dilluns a divendres de 9h a 12:30h i de 16h a 19:00h.
Vegeu-ne la situació al mapa

Seu regidories: Cooperació, Cultura, Educació i infància, Joventut, Participació Ciutadana, Turisme

Celler de Carrencà. Cami de Sant Adrià, s/n - 08107 Martorelles - Barcelona
Telèfon: 93 579 12 66
Horari:  
De dilluns a divendres de 8 a 15h. Dimarts de 16 a 18.30h. Tancat entre el 3 i el 30 d'agost
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.10.2022 | 16:45