2022, responsabilitat i esperances

Dissabte, 15 de gener de 2022 a les 02:00

ERC - Gener 2022

Des d’Esquerra Republicana de Martorelles volem desitjar a tots els veïns i veïnes del municipi un any 2022 ple d’aprenentatges i noves oportunitats. Si el 2020 va ser l’any de la por i els confinaments durs, el 2021 ha estat l’any de les onades, les vacunes i l’any de recuperar les abraçades i reconquerir una normalitat que sens resisteix.

Arrenquem però el 2022 amb dades molt preocupants a Martorelles i es que la primera setmana de gener hem arribat als 900 positius de de l’inici de la pandèmia i el 10% del total confirmats ens els últims set dies. 

Des d’Esquerra Republicana de Martorelles volem enviar, altra cop, un immens reconeixement als professionals del sistema sanitari i molt especial a la gent del Centre d’Atenció Primària Martorelles-Sant Fost que treballen incansablement amb esforç i compromís des del primer dia per ajudar-nos a superar la pandèmia.

També des del Govern volem fer una crida a la responsabilitat de tots els veïns i veïnes de Martorelles. Malgrat la darrera variant, la òmicron, s’ha demostrat més contagiosa però amb símptomes de menys gravetat, cal seguir prenent mesures com hem fet fins ara: mascareta, higiene de mans  i distancia. No podem encara abaixar la guàrdia.

Per acabar, un missatge per els veïns i veïnes que encara no s’han vacunat. Tal com hem comentat en el paràgraf anterior, hi ha la sensació que la variant òmicron és molt menys perillosa. Realment la òmicron és igual de mortal que les variants anteriors, passa però que quasi el 80% dels veïns i veïnes ja estem vacunats amb pauta completa i per tant protegits dels símptomes més greus. De moment la vacuna és la única solució que s’ha trobat per combatre la Covid-19. Cal seguir augmentant la cobertura vacunal i és per això que convidem a aquells que encara no han fet el pas a acostar-se al CAP per resoldre dubtes i incerteses. Vacunar-se és també un exercici de responsabilitat. 

Darrera actualització: 08.02.2022 | 09:07