Llums i ombres a l'horitzó

Divendres, 16 de setembre de 2022 a les 00:00

ERC - Setembre 2022

La setmana propera entrem a la tardor, encara amb el bon regust de la primera Festa Major post-pandèmia. Ha estat un plaer poder retrobar-nos amb amics i famílies, tornar a sentir l’energia de les Colles i altre cop el batec de les nostres entitats. Des d’ERC Martorelles, un agraïment a tots i totes els qui heu treballat per fer-la possible.

I arribem a la tardor i enrere deixem l’estiu més càlid de la historia. Les onades de calor cada vegada més habituals i la pitjor sequera d’Europa dels darrers 500 anys fan inequívoc que som ja immersos en una crisi climàtica de dimensió  i causes imprevisibles.

De fons també una crisi energètica sense precedents per la dependència dels estats europeus, també el nostre, del gas i el petroli de tercers. La inflació desbocada com mai i el banc central europeu aplicant, tard, les mesures per mirar de garantir l’estabilitat de preus, auguren uns mesos complicats per l’economia de les nostres  empreses i famílies.  Hem canalitzat  molta energia aquests dos últims anys per sortir de la pitjor crisi  sanitària que hem viscut mai i de voltes entrem en una crisi climàtica, energètica i potser econòmica que no permet treva. Des del govern de Martorelles volem ser al costat de la seva gent i de la seves empreses. Ara més que mai cal potenciar el Servei d’Ocupació de La Serradora, perquè cal garantir feina i igualtat d’oportunitats per a tothom.

També, com hem fet aquests últims anys, cal ser al costat de les escoles i els seus equips i entendre l’educació com l’eina que garanteix la transformació i el progrés de pobles i societats.    

Davant d’aquest escenari que s’albira, cal que tots i totes treballem junts per garantir que no ens deixem ningú pel camí. És davant de les crisis que cal que mostrem la millor de les nostres cares i recuperar la solidaritat col•lectiva que ens ha permès superar la pandèmia. Des d’ERC Martorelles i el govern ja treballem activament per anticipar-nos a aquest escenari.  

Darrera actualització: 10.10.2022 | 12:28