Amb molt d’orgull

Dimarts, 4 de juliol de 2023
  • Martorelles En Comú Podem - Juliol 2023

Veïnes i veïns de Martorelles, com bé sabeu hem entrat a formar part del govern del nostre Ajuntament.

Durant aquesta primera setmana de govern hem començat a conèixer com funciona la nostra administració i quina és la seva situació actual, i més concretament de les nostres àrees, treballant amb traspassos polítics i tècnics sobre cadascuna d’elles. Ens hem centrat en les propostes polítiques que es desplegaran en aquest govern durant els propers 4 anys pels interessos de la nostra ciutadania, i a on s’inclou també tot allò que establia el nostre programa electoral, amb aquest acord hem trobat nombroses sinergies per millorar el nostre poble i la vida de la seva gent, garantint també un govern d’esquerres en el nostre municipi. Acord pel que vetllarem pel seu compliment i pel que treballarem fent del nostre Ajuntament una administració molt més propera a la gent del poble. Tenim un compromís amb tothom per aquest mandat 2023-2027.

Tot i això l’equip de Martorelles en Comú sempre es mantindrà obert al dialeg amb totes les forces del municipi i la nostra voluntat és arribar als màxims consensos possibles per desenvolupar totes aquelles polítiques més favorables per Martorelles.

Per una altra banda, com ja sabeu, aquesta setmana es celebra el dia de l’orgull LGTBIQ+, i volem aprofitar aquest espai per reivindicar i protegir els drets de totes les persones, estimin a qui estimin, es sentin com es sentin, tothom té dret a fer-ho sempre sota la llibertat i l’orgull de ser qui és. Volem que a Martorelles les persones puguin caminar pel carrer sense pors, sense estereotips, en definitiva, sense odi que els persegueixi. Però per això també és important sentir-nos com a casa a tot arreu on anem. El 23 de juliol els drets de les persones del col·lectiu LGTBIQ+, es troben amenaçats per la posible entrada de partits d’extrema dreta al govern espanyol, atès que volen acabar amb tota llei recentment aconseguida per defensar els drets del col·lectiu i per criminalitzar tot delicte d’odi i fòbia, no podem fer un pas enrere, en les properes eleccions generals ens juguem tornar a temps molt foscos del passat de la nostra història. Així que davant l’odi, celebrem amb orgull el nostre amor, la nostra identitat i tot allò que ens sentim, cada vot pel proper 23 de juliol ha de ser una pedra per construir un mur contra el feixisme. No passaran!

Darrera actualització: 4.07.2023 | 11:52