Amb UNA ALTRA MIRADA

Dimecres, 1 de març de 2023
  • Partit del Socialistes de Catalunya - Més Acció per Martorelles (PSC-MAPM) - Març 2023

El PSC i MAPM hem reeditat la coalició amb la qual vam concórrer a les passades eleccions Municipals, i hem presentat a la nostra candidata a l’Alcaldia de Martorelles, la Mari Carmen Villarrazo Ruiz. Repetim format, però amb un nou impuls; perquè creiem que Martorelles el necessita i el mereix.

Martorelles necessita un govern que, amb l’ajuda de la ciutadania, reformuli com volem que sigui el nostre poble. Perquè, algú recorda l’última gran transformació urbana del nostre poble? La resposta és no. Els veïns i veïnes de Martorelles mereixen un Ajuntament que pensi en elles i ells. Les entitats mereixen un Ajuntament que les tracti a totes per igual. 

La societat de Martorelles és més intel•ligent del que a vegades som capaces aprehendre. Tenim una societat rica en valors i compromesa amb el poble, i el més habitual és que així ho expressi a través de la seva participació, a través de la crítica que es fa, tant d’allò que funciona, com del que no funciona. El debat enriqueix al municipi, enriqueix el projecte col•lectiu, enriqueix la cohesió social i dinamitza la societat. En definitiva, reconeix el paper vertebrador de les entitats socials, veïnals, esportives i culturals.
Estem formulant una proposta que vol escoltar i oferir tota la participació possible. Per a fer el nostre programa volem comptar amb tots els veïns i veïnes del nostre poble. 

Desitjaríem que ens traslladéssiu les vostres propostes; i també totes aquelles qüestions que cregueu que s’han de millorar o solucionar. Això ho podeu fer a través de la nostra Web: www.08107.cat, o presencialment tots els dijous de 18h a 21h en els “Escoles de Montserrat”.

Perquè Martorelles mereix un nou temps; mereix una nova visió en l’acompliment de les funcions de govern del nostre Ajuntament. Mereix noves oportunitats per als majors i per als joves, més diàleg i participació, un poble cohesionat, net i cuidat, de tots i totes, per a tots i per totes. Martorelles es mereix el millor, també un govern millor. Un govern amb UNA ALTRA MIRADA.

Darrera actualització: 1.03.2023 | 11:46