Avenços comarcals en la Formació Professional

Divendres, 6 de maig de 2022 a les 00:00

Martorelles En Comú Podem - Maig 2022

Cada cop se li està donant més importància i es posa més en valor els cicles de Formació Professional (FP). Al Vallès Oriental se n’oferiran 8 cicles nous, ampliant així els cicles existents a les principals ciutats del Vallès: Mollet, Granollers, Lliçà d’Amunt, Caldes i Sant Celoni. Cal celebrar que el Consell de l’FP i l’Ocupació del Vallès Oriental estiguin avançant en l’estudi de les necessitats dels sectors econòmics o en la identificació dels perfils professionals més buscats.

És important celebrar la dignificació de la FP, des de fa dècades són uns estudis que el mercat laboral reclamen, ja que és més fàcil arribar a tenir una feina digna gràcies a la bona preparació que ofereixen. Emprenedoria i innovació són un dels punts claus de la FP: cicles mitjans com Planta química -Productes farmacèutics i cosmètics; Gestió administrativa de l’Àmbit sanitari; Guia en el medi natural i de temps de lleure; Estètica i bellesa, i Operacions de laboratori, i cicles de grau superior com Sistemes electrotècnics i mecanitzats; Higiene bucodental, i Administració de sistemes informàtics en xarxa.

Són avenços que n’estem segurs que afavoreixen positivament la formació i la integració laboral del nostre poble Com la resta de municipis de la comarca. 
 

Darrera actualització: 25.05.2022 | 09:38