Les associacions i entitats teixeixen un municipi

Divendres, 6 de maig de 2022 a les 00:00

Partit del Socialistes de Catalunya - Més Acció per Martorelles (PSC-MAPM) - Maig 2022

En aquesta ocasió volem reflexionar des del nostre grup, sobre la gran importància de les entitats en la vida d’un municipi. Aquesta xarxa de veïns i veïnes que comparteixen la inquietud de millorar el seu poble i la vida de tots els ciutadans que el composen.

Ells han de marcar l’activitat que des de l’administració municipal, s’ha de completar i facilitar, fent que entre elles existeixi una comunicació i col•laboració que uneixi tot el teixit associatiu del poble, connectant generacions, cultures i gustos diferents.

Els governs municipals han de prioritzar-les i unir-se a elles, ja que en la majoria d’ocasions les activitats d’aquestes han superat en el temps als diferents governants. 

No és menys cert que les agendes d’activitats han d’omplir el temps perquè els veïns i veïnes gaudeixin en el seu propi poble, amb independència dels seus gustos i la seva edat, per això creiem de gran importància que ha de donar-se una gran voluntat de coordinació i cohesióentre el govern del nostre municipi i la labor del nostre teixit associatiumartorellenc.

Des d’aquest Grup Municipal PSC-MAPM, volem que des de el nostre ajuntament s’incrementin les col•laboracions entre el nostre teixit associatiu, i sigui posat en valor en la vida que transmet el nostre poble.

Darrera actualització: 25.05.2022 | 09:36