Un any amb UNA ALTRA MIRADA

Dimarts, 10 de gener de 2023 a les 00:00
  • Partit del Socialistes de Catalunya - Més Acció per Martorelles (PSC-MAPM) - Gener 2023

El primer és felicitar l’any als veïns i veïnes de Martorelles.

Esperem que el 2023 ens porti a tot@s allò que desitgem. Per a aquesta Coalició de Progrés: PSC - Mes Acció per Martorelles, torna a ser any electoral, i hem reeditat, sobretot com a equip de treball, el desig de portar un projecte al nostre poble des d’UNA ALTRA MIRADA; perquè necessitem un canvi…, ens mereixem un canvi.

En anteriors edicions hem reflexionat i hem parlat de sensacions sobre els serveis que es presten, i que no es visualitzen. Sobretot en l’aspecte de carrers, places o edificis.No es facilitauna major participació de les entitats. Que no s’entrelluca la fi dels projectes i que la potenciació, sense acompanyament, dels mitjans digitals, posa barreres a molts veïns i veïnes. Creiem que això ha de canviar i enguany estem davant l’oportunitat que així sigui. 

Però en aquesta edició volem parlar-vos d’un nou tema que ens preocupa i del qual no se n’ha parlat. És la creació per part del Govern d’ERC d’una empresa Municipal, a Martorelles. Un municipi que no arriba a 5000 veïns i veïnes. Necessita realment aquesta nova estructura?. I ens porta a fer-nos moltes preguntes: Com es regularà?, amb quines condicions per als treballadors?, quin serà el sistema de selecció d’aquests treballadors?, i davant qui respondrà la seva estructura directiva?, davant l’Ajuntament?. Totes aquestes són importants qüestions que s’han de determinar i explicar molt bé a la ciutadania.

Des de PSC – Mes AccióperMartorelles us desitgem que es compleixin els vostres millors desitjos personals; i creiem que tenim l’oportunitat d’ajudar-vos al fet que això sigui així. Per a tots els veïns i veïnes de Martorelles.

Darrera actualització: 06.02.2023 | 09:15