1 Oct Compromís amb la democràcia

Dimarts, 1 d'agost de 2017 a les 00:00

ERC - Agost 2017

A menys de 2 mesos per l’1 d’Octubre ERC Martorelles volem fer servir la nostra columna del Lledoner per manifestar el nostre compromís ferm, clar i valent en fer tot allò que el Parlament de Catalunya i la Generalitat de Catalunya decideixin.

La gent d’ERC Martorelles som independentistes i evidentment republicans, pero primer som demòcrates, i és per això que serem al costat d’aquells que volen posar urnes per escoltar el poble.

Alguns diran que la votació és il·legal, que la llei no la permet. Des d’ERC entenem que la voluntat del poble i la seva gent és per sobre de les lleis.

Altres diran que la votació no és pactada. Dos no pacten si un no vol. És manifesta i clara la posició del govern espanyol amb la complicitat dels seus socis de no pactar absolutament res i judicialitzar-ho tot. El govern espanyol contra el pacte i l’acord ha optat per l’amenaça, la fiscalització i la por.

Som conscients que els entrebancs seran grans i les amenaces encara ho seran més, però res, res, podrà callar la voluntat d’ un poble on el 80%  dels seu homes i dones vol decidir el seu futur a les urnes. 

Des d’ERC Martorelles farem el possible i l’impossible per donar la veu al poble. Donar la veu als del “si” i donar la veu als del “no”.

Desitjar-vos a tots i totes una molt bona Festa Major i una bona Diada Nacional del proper 11 de Setembre.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 10:38