2019 - “L’any electoral”

Divendres, 15 de març de 2019 a les 00:00

PSC -Març 2019

No estava previst però serà, a vegades els fets alteren les previsions, o les dates es conjuren, o simplement havia de ser així. Hem convertit al 2019 en “L’Any Electoral”.

De cop i volta votarem les Eleccions Generals el 28 d’abril. El 26 de maig farem triplet: municipals, autonòmiques (menys Andalusia, Catalunya, País Basc i Galicia) i Europees.

Desitjo que la participació sigui massiva, que la voluntat del poble entri a les urnes i sigui escoltada, que les majories no siguin minoritàries i insuficients i deixin en dubte la voluntat de poble.

Desitjo que un cop fets els recomptes tothom sàpiga acceptar el seu resultat i el resultat de les altres formacions.

Desitjo que els pactes de govern es facin a favor de la ciutadania i de les formacions polítiques.

Però per sobre de tot, em pregunto si tindrem competències suficients, qualitat política, responsabilitat ètica, capacitat resolutiva, sentiments humans i suficient equitat per garantir la igualtat d’oportunitats a l’hora de fer pactes de govern que no excloguin a ningú?

... i amb tot, seria hipòcrita si no digues públicament que sóc demòcrata i acceptaré els resultats però de cap manera m’agradaria veure a la dreta guanyant els comicis generals, molt menys ocupant les trinxeres: les alcaldies municipals.

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:17