21-D. El suport a la República creix

Dilluns, 1 de gener de 2018 a les 00:00

ERC - Gener 2018

El passat 21 de desembre es van celebrar les Eleccions al Parlament de Catalunya. Des d’Esquerra Republicana de Martorelles volem agrair als 719 veïns i veïnes que han fet confiança al projecte republicà. L’any 2015 van ser 1.016 persones que van votar “Junts pel Sí” i aquest any la suma de les dues forces (ERC+JuntsXCat) sumen 1.237 vots. Amb els vots de la CUP, són 1.348 els vots de forces independentistes. S’amplia doncs el número de veïns i veïnes que volen fer realitat la República Catalana i començar amb l’estat espanyol una negociació que faci possible la independència efectiva i pacífica de Catalunya. La participació del 21D a Martorelles  ha estat la més alta de la història (82,8%) i també volem felicitar-nos per aquest fet. També des d’ERC Martorelles valorem amb preocupació que a Martorelles la força més votada fos Ciutadans. Que el partit que vol privatitzar la sanitat, rebaixar el cost dels acomiadaments, endarrerir l’edat de jubilació o retallar  les pensions sigui la força més votada, hauria de fer-nos reflexionar. 

Segurament, alguns tapats per banderes no han tingut temps de llegir el programa electoral que votaven. Respectem el resultat, en tant que primer som demòcrates,  i aquest ens encoratja a seguir treballant en el nostre projecte i a seguir explicant que una Catalunya millor, més pròspera i  més solidària, no és possible dins de l’Espanya actual. 

Des d’ERC Martorelles volem desitjar a tots els veïns i veïnes un 2018 ple d’èxits i llibertat. Des de l’Ajuntament continuarem treballant pel poble per fer-lo millor i amb més oportunitats per la seva gent. 

Feliç 2018.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 10:31