A Martorelles, una escola per a tothom

Dimecres, 2 de març de 2022 a les 02:00

ERC - Març 2022

Els mesos de març i abril són sinònim de portes obertes a les escoles. L’escola Les Pruneres i l’escola Simeó Rabasa el mes de març i l’escola bressol Els Cirerers a l’abril celebren les jornades de portes obertes per mostrar el seu projecte pedagògic i les seves instal•lacions a les famílies interessades. Des d’ERC Martorelles apostem fermament per les escoles del poble ja que són escoles de qualitat, proximitat i innovadores pedagògicament. És per això que des de 2015 treballem colze a colze amb les direccions dels centres per millorar les instal•lacions i adaptar-les a les noves necessitats educatives. Conjuntament amb les escoles estem transformant espais, interiors i exteriors, per adaptar-los a les noves realitats. Els patis de les escoles ja no són únicament un camp de futbol buit de natura. L’objectiu amb el que fa anys que treballem és aconseguir espais comunitaris que permetin la socialització i  generar entorns de diversitat que s’adaptin a les diferents necessitats dels nostres infants. L’heterogeneïtat dels grups és la nostra riquesa i la de les nostres escoles. Des d’ERC Martorelles us convidem a participar de les portes obertes i  us animem a inscriure-hi els vostres fills. 

D’altra banda, el mes de març també serà l’inici dels nous cursos que es faran al Safareig, un espai del poble per a fer-hi poble. La pandèmia va impedir programar-hi després de la seva inauguració però, de mica en mica, ja comença a omplir-se d’activitats per a tots els gustos. Els propers mesos hi haurà cursos i tallers destinats específicament a la gent gran (català, anglès, memòria, mòbil i informàtica) i cursos destinats al públic general (cuina, hipopressius, ganxet, customització de roba i escacs). Us animem a apuntar-vos als cursos i tallers que més us agradin!

Per acabar, des d’ERC Martorelles celebrem els 100 números del Lledoner, el mitjà de referència del poble. En ple segle XXI, la comunicació ja no és un opció sinó que és una prioritat per garantir la transparència i el dret a la informació de la ciutadania. El Lledoner ha esdevingut una de les eines que informa i dona compte de la gestió que l’ajuntament duu a terme ja que assegura que la comunicació amb la ciutadania sigui directa i propera. El Lledoner també és difusor de les activitats de les entitats, les escoles, el CAP, la biblioteca o qualsevol altre servei del poble. Per tot això, desitgem, com a mínim, 100 números més d’informació i proximitat del Lledoner.

Darrera actualització: 02.03.2022 | 09:13