Aconseguint objectius

Dijous, 1 de març de 2018

ERC - Març 2018

Arriba el mes de març amb noves notícies que teníem ganes d’explicar. 

Per aquest mes està previst que s’incorporin al nou Cos de Policia els últims agents per a dotar-lo de 10 efectius i poder així donar el servei al poble les 24 hores, 7 dies a la setmana, 365 dies a l’any. Amb aquestes incorporacions tindrem el cos de policia local gairebé complet, un objectiu de mandat fet realitat.

També aquesta primera setmana de març arrenquen les obres de l’Espai Social de Can Sunyer. Un edifici pensat per a revitalitzar el barri, un espai per a que el veïnat de Can Sunyer hi tingui un punt de trobada, un espai per a poder créixer social i culturalment, amb una aula d’informàtica, una aula per a fer cursos de cuina, un bar i dos espais de reunions per a entitats per a seguir potenciant el teixit associatiu que és l’ADN del barri de Can Sunyer, de Martorelles i la seva gent.

La posada en marxa d’aquesta obra prevista per a finals d’estiu i que finalitzarà el projecte de Barris que conjuntament s’ha executat amb la Generalitat, descongestionarà el Centre de Suport a la Llar creant nous espais i per tant noves oportunitats per als usuaris d’aquest equipament que gràcies als grans professionals que el gestionen s’ha convertit en referent a la comarca.

L’Espai social i Centre de Suport a la Llar han de ser l’ànima del barri, per que els barris sense ànima son “ciutats dormitori” i Martorelles vol que Can Sunyer bategui com ho fa la seva gent.

Aprofiteu l’arribada de la primavera per a gaudir de les moltes activitats que es celebren a Martorelles. 

Darrera actualització: 11.01.2019 | 10:29