Acord per Martorelles

Dimarts, 4 de juliol de 2023

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) - Juliol 2023

Volem començar aquest escrit donant les gràcies a les 865 veïns i veïnes que el passat 28 de Maig ens vau tornar a donar la vostra confiança per seguir fent de Martorelles un poble viu. Alhora volem també felicitar-nos per haver aconseguit tornar a guanyar unes eleccions municipals a Martorelles per tercer cop consecutiu.

Un agraïment sincer també als regidors del nostre grup que han deixat de ser-ho aquest proper mandat. 

Els resultats que van sorgir de les urnes, van oferir a Martorelles un ventall de possibilitats per a la constitució del nou govern municipal. Des d’ERC Martorelles, com a força més votada, vam iniciar ronda de contactes amb els diferents partits sorgits de les eleccions per tal d’explorar quin era el projecte de poble, els eixos pragmàtics i l’estil de governança que teníem en comú. 

Des de l’Assemblea d’ERC es van debatre aquestes trobades i va posar de manifest que el pacte de govern amb Martorelles en comú evidenciava múltiples coincidències en els projectes, el model de poble i el futur de Martorelles. Una entesa i unes sinergies que no es van produir ni amb PSC ni Junts, els quals ja tenien un preacord.

Des del 17 de Juny, dia del ple de constitució del nou Ajuntament i del nou equip de govern, els regidors i regidores ja ens hem posat a treballar per seguir fent de Martorelles un poble viu, amb la construcció d’habitatge assequible a través de l’acord amb INCASOL, que Martorelles també sigui un poble agradable amb carrers i places accessibles per a tothom, un Martorelles orgullós del seu poble.

Com va dir el nostre alcalde al discurs d’investidura: Un poble on ens sentim orgullosos és un poble que s’estima, que estima a la seva gent, que estima a les seves entitats i persones que li donen vida, que estima els seus indrets, les seves places, carrers. Per això cal que ens posem a treballar des de ja mateix en la reforma del barri antic, en fer possible habitatge pel jovent del nostre poble, reformar en aquests 4 anys el pavelló municipal i els vestuaris esportius.

Veïns i veïnes no tingueu cap dubte que treballarem per Martorelles, amb més il·lusió que mai. 

Darrera actualització: 4.07.2023 | 11:50