Altra vegada

Dijous, 1 de novembre de 2018 a les 00:00

PDeCAT - Novembre 2018

Fa res, però ja quasi ha passat tot un mandat de l’actual equip de govern.

Durant aquest període, des del PDeCAT, no direm que no s’ha fet res. S’han aconseguit fites i resultats importants, en els quals ens hi sentim partícips. Podem dir, que des de l’oposició, hem col·laborat a fer-los possible en la mesura del que podem fer (Centre Cívic Can Sunyer, Edifici Carrencà, etc). Segons el nostre criteri, hem donat suport quan ha calgut i hem estat crítics des d’una perspectiva per millorar, quan ha estat necessari.

Ara bé, hi ha tot un seguit de temes i millores, que es porten dient des de l’ inici del mandat... i continuen igual, no avancen o, com a mínim, no es veuen resultats. En aquest apartat podem col·locar:

- Millora de les entrades a la població (Carrer Barcelona i Polígon - Circuit de MotoCross).

- Millora de l’asfalt dels Carrers de la Muntanyeta.

- Millora de les voreres de molts carrers del poble.

- Neteja de les zones amb contenidors.

No ens podem sentir orgullosos de l’aspecte que tenen, en l’actualitat, les entrades al nucli urbà, ni de la planimetria de l’asfalt de carrers molt transitats ni de la seguretat que ofereixen molts trams de vorera de bastants carrers del poble.

No s’ha fet el suficient per millorar aquets temes i això també son fites i objectius importants. Els veïns i veïnes ho gaudirien diàriament.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 12:10