Apostant per Martorelles

Divendres, 1 de març de 2024

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) - Març 2024

Des d’Esquerra Republicana de Catalunya de Martorelles, volem compartir amb tota la ciutadania el nostre enfocament i les nostres accions davant qüestions clau que ens concerneixen en aquests moments: la situació de sequera, la gestió dels pressupostos municipals, la seguretat ciutadana i el benestar de la ciutadania de Martorelles.

Primerament, volem abordar la creixent preocupació entorn de la sequera que afecta el nostre territori. És un tema que no podem ignorar, ja que posa en perill tant el subministrament d’aigua com la salut del nostre ecosistema local. Conscients d’això, apostem per una aproximació proactiva i coordinada que prioritzi la conservació i l’ús eficient dels recursos hídrics existents al municipi. Aquesta crisi ens demana innovació i solidaritat: des de la implementació de tecnologies de captació d’aigua pluvial, la conservació i millora de la nostre xarxa, fins a campanyes de conscienciació sobre l’estalvi d’aigua, estem compromesos a treballar de la mà de la comunitat per garantir un futur sostenible per a Martorelles.

Pel que fa als pressupostos municipals, considerem que és vital una gestió prudent i transparent dels recursos disponibles, i per nosaltres són uns pressupostos molt realistes. Amb això en ment, proposem una distribució equitativa dels fons, prioritzant aquelles àrees que tenen un impacte directe en la qualitat de vida dels nostres ciutadans i el nostre municipi. Això inclou inversions en infraestructures bàsiques com l’asfaltat de carrers, que no només milloraran la mobilitat sinó que també contribuiran a la seguretat dels vianants i conductors. A més, reconeixem la importància de les instal·lacions públiques com el pavelló municipal, un espai clau per al teixit social i esportiu de la nostra comunitat. Amb aquesta visió, ens comprometem a dur a terme una reforma integral del pavelló, creant espais adaptats i accessibles per a tothom, la voluntat es tenir redactat el projecte aquest 2024 i iniciar la licitació a finals d’any o principis del 2025.

També no podem passar per alt la qüestió de la seguretat ciutadana. És per això que proposem la instal·lació de càmeres de vigilància en punts estratègics de la localitat, amb l’objectiu de reforçar la prevenció i la resolució d’incidents, i garantir la tranquil·litat dels nostres ciutadans.

Aquest aspectes es sumen als programes d’ajudes socials ja existents, volem assegurar que cap veí o veïna de Martorelles es quedi enrere, i que tots puguin gaudir d’una vida digna i plena a Martorelles.

Darrera actualització: 27.02.2024 | 08:07