Balanç 100 primers dies de Medi Ambient, Educació i Participació

Dijous, 1 d'octubre de 2015 a les 00:00

ICV - Octubre 2015

L'àrea de Medi Ambient, s'han preparat dos estudis d'optimització energètica del polígon Industrial de Martorelles (canvi de bombetes actuals per Led), s'ha declarat Martorelles lliure de glisofat, s'apliquen mitjans manuals o mecànics per a l'eliminació d'herbes i s'estan estudiant mesures per minimitzar l'ús d'insecticides al nostre municipi.Estem elaborant el protocol per arribar a l'objectiu del 80% de recollida de residus urbans.

 

Àrea de Sanitat, s'estan elaborant protocols per a activitats en les escoles en temes d'addicció, es preparen cicles de xerrades sobre temes de salut de la dona, de la gent gran i d'adolescents. Al Novembre es farà una conferència sobre fibromiàlgia, fatiga crònica i intolerància química i la donarà el doctor Fernández Sola de l'Hospital Clínic de Barcelona i s'està estudiant la forma d'optimitzar l'àrea.

 

Àrea d'educació, estem reestructurant l'àrea per donar-li un pes més específic a les escoles del nostre municipi, s'està acabat de preparar la recuperació de la figura de la psicòloga Infantil i les necessitats específiques d'aquest nou servei.

Ens hem reunit amb el director de serveis territorials del Maresme i Vallès Oriental, per intercanviar inquietuds i dubtes que teníem sobre el manteniment de les escoles i s'ha decidit una reunió de treball entre els tècnics de la Generalitat i els de l'ajuntament per establir un calendari d'actuacions. S'està preparant un protocol per fer reforç escolar a alumnats amb dificultats. S'ha obtingut una subvenció per crear el consell d'infantil.

 

Participació ciutadana, hem començat a fer un esborrany del ROM (Reglament Orgànic Municipal)

Darrera actualització: 14.01.2019 | 11:18