Bon estiu!

Dimarts, 6 de juliol de 2021 a les 02:00

ERC - Juliol 2021

I amb l’arribada de l’estiu, acaba el curs 20/21. Des d’Esquerra Republicana de Martorelles volem fer arribar a través d’aquestes ratlles un agraïment immens a tots els actors de la comunitat educativa: direccions dels centres, equips docents i serveis, AFA’s i, evidentment, a l’alumnat.

Aquest ha estat, altre cop, un curs especial però reeixit gràcies a l’esforç i la responsabilitat de tothom. Des de l’Ajuntament, coordinats amb el Departament d’Educació, aprofitarem l’aturada de vacances d’estiu per fer millores als nostres centres. La intervenció més important, amb un pressupost de 74.927,54 €, serà enguany a l’escola Simeó Rabasa, amb la reforma integral dels accessos per fer l’escola accessible i sense barreres arquitectòniques.

Lentament, i a mesura que avança la campanya de vacunació i, alhora, el Procicat relaxa les mesures que han servit per lluitar contra la pandèmia, Martorelles comença a bullir culturalment. Durant el mes de juny, l’espectacle de percussió corporal del Ball de Gitanes, la festa de la primavera de l’Associació de Veïns de Can Sunyer, l’Espai On, la festa/revetlla del Casal d’Avis, la revetlla de Sant Joan a Carrencà, la inauguració de l’Era Jove, la revetlla de Sant Pere de la Joventut Sardanista i l’improshow han estat el senyal inequívoc que la cultura de Martorelles torna, a poc a poc, a bategar.

No volem acabar sense desitjar a tots els veïns i veïnes un estiu ben profitós i unes molt bones vacances. Pels qui us quedeu al poble, recordeu que els vespres dels dissabtes de juliol hi ha el festival d’arts escèniques Vespres al Pati; i els divendres d’agost, cinema a la fresca.

Bon estiu!

Darrera actualització: 06.07.2021 | 10:35