Bon viatge amic

Dimarts, 1 de maig de 2018 a les 00:00

MAPM - Maig 2018

Benvolgudes i benvolguts veïns de Martorelles:

Des de MAPM quan vam començar aquesta aventura de donar suport un projecte polític que fos productiu i que deixés de banda els interessos partidistes, ho vam fer des de la perspectiva que en anteriors legislatures, poques coses s’havien fet llevat d’aquells 6 mesos previs a les properes eleccions. Ho vam fer amb gent plena d’il•lusió, que hi van posar feina desinteressada, per dur endavant aquest projecte. 

Estava redactant aquest article, quan m’han comunicat que el nostre company de partit Enrique de Nicolás García ens ha deixat. Crec que es mereix aquest homenatge públic de part del nostre partit.

Company, amic, abnegat, sacrificat, sempre disposat a fer feina de forma desinteressada i amb un somriure als llavis. No saps com et trobarem a faltar. Vull que sàpigues que des del partit tot el que hàgim aconseguit durant aquests quatre anys, ja forma part de tu, i per tant és un èxit teu. 

I hauran més coses, més projectes i tu seguiràs formant part d’ells, perquè ha sigut per la teva empenta i les teves conviccions, que estem on estem, i aquí hem arribat, i més enllà.

Això no és un adéu, tan sols un a reveure, perquè sé, que ens tornarem a trobar.

Fins  la propera.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 13:41