CEPOCA

Dijous, 1 de novembre de 2018 a les 00:00

MAPM - Novembre 2018

Benvolgudes veïnes i veïns de Martorelles:

Ens anem acostant cada cop més a les properes eleccions municipals de maig de 2019, i totes les formacions van prenent les seves posicions i van fent els seus fixatges. Veurem de manera divertida tal i com deia aquell, com la política fa estranys companys de llit i de viatge.

Des de MAPM (Més Acció per Martorelles), en canvi estem més preocupats per anar concloent tots els projectes que vam iniciar fa quatre anys i que ens vam prendre el compromís de tirar endavant, a través del nostre pacte de govern. 

Durant el proper mes, veurem com realment començarà l’enderroc d’un dels edificis que han estat cabdals al municipi, L’ENVELAT. 

Donarà pas a la construcció d’una de les peces que considerem – i no tan sols nosaltres, si no també el 90% del Ple del Municipi– més importants, dins els projectes proposats en els diferents programes electorals de les eleccions del 2015. 

La castanyada serà l’última festa a celebrar en aquest edifici emblemàtic. Però això serà per permutar-lo per un nou equipament, que, ara sí, estarà a l’alçada del que Martorelles es mereix com a Municipi. 

És el moment de rebre el CEPOCA (Centre Polivalent de  Carrencà), que tot i que no el veurem acabat a les properes eleccions (ni tan sols això ho hem volgut fer servir com a eina electoralista), serà una mostra fefaent de que acomplim els nostres projectes.

Considerem importantíssim dotar al poble d’aquest edifici per començar a construir un veritable centre social, i per acostar un centre de poble a tota la ciutadania.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 13:37