Comencem a renovar

Dijous, 1 d'octubre de 2015 a les 00:00

ERC - Octubre 2015

Recuperem en aquest número 25 del Lledoner l’espai en que els grups polítics municipals podran informar als veïns i veïnes de Martorelles de tot allò que creguin convenient. Des d’Esquerra Republicana de Martorelles obrir aquesta revista d’Informació municipal a tots els grups és complir amb el compromís que el passat mes de juny vam agafar amb el poble de Martorelles, i el compromís no era altre que ser transparents. La transparència, era clau en el nostre programa electoral, però les propostes del programa deixen de ser‐ho el dia que es materialitzen.

Des d’Esquerra Republicana i amb l’equip de govern estem treballant per tenir enllestit abans de final d’any el Portal de transparència de l’Ajuntament, un espai al web Martorelles.cat on els veïns i veïnes hi trobin tot allò que fa referència al dia a dia del seu Ajuntament. Un espai on la informació sigui completa i sobretot clara. Des d’Esquerra Republicana convidem a tots el grups polítics de Martorelles a fer servir aquest espai d’informació política del Lledoner i a fer‐ho amb la voluntat d’informar i construir.

De cada 100 veïns i veïnes de Martorelles preguntats sobre quin és el mitjà de comunicació que utilitzen per estar informats del que passa al seu poble, 40 manifesten que ho fan a traves del Lledoner (versió paper o digital) per tant aquesta revista ha de ser per tots una oportunitat de fer arribar al poble les
vostres propostes, inquietuds i critiques.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 10:53