Continuarem treballant

Divendres, 15 de març de 2019 a les 00:00

MAPM - Març 2019

Benvolgudes veïnes i veïns de Martorelles
Aquesta és la última columna d’opinió política que veureu abans no arribin les eleccions. Vull aprofitar-la per acomiadar-nos com a partit de tots vosaltres, tot i que no es tracta d’un adéu sinó d’un fins ara.

Dins la nostra formació MAPM –Més Acció per Martorelles- hem decidit renovar l’estructura i fer canvis a nivell de presidència, secretaria, etc. 

Pensem que les estructures han d’anar sent renovades conforme passa el temps per, d’aquesta manera, anar treballant cada dia amb la mateixa força com si fos el primer. 

Afrontarem aquest envit, de les noves eleccions amb la intenció de seguir aportant al municipi estabilitat, sentit comú i feina, i si tenim la sort de comptar amb el vostre recolzament, continuarem el treball que hem dut a terme durant aquests quatre anys.

Alguns van dir que no podríem realitzar un PAM amb 280 i escaig objectius, i al final ens hem situat en un magnífic  84% d’assoliment dels objectius de govern previstos. Això fa que segurament hagi estat la legislatura més productiva de la història del nostre municipi.

Per tant, només hem queda afegir l’agraïment per la feina feta a tots els meus companys, i esperar que en tot cas, per a la propera etapa tinguem tots la sort de remar tots junts una altra vegada en la mateixa direcció. Som conscients que hi hauran noves dificultats però amb voluntat i feina les superarem

Gràcies a tots i continuem endavant.

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:18