Decepció

Dijous, 1 de març de 2018 a les 00:00

UxM - Març 2018

Actualment estem vivint uns temps polítics a Catalunya molt preocupants, situació que està provocant una divisió a la societat i a les famílies, i tot gràcies als nostres representants polítics que no estan a l’alçada del que esperem.

La política és una eina que ha de servir pel diàleg, perquè idees diferents es puguin discutir dintre d’una normalitat, establint ponts i servint per donar solucions als problemes de la societat. Per desgràcia, avui en dia la política ha oblidat perquè va ser creada i només és mou per interessos personals, econòmics, i només es busca tenir poder.

Potser un exemple és una regidora de la nostra formació. Al no estar d’acord amb la política pel poble que fem UNITS per MARTORELLES  ha decidir marxar. Però marxar al grup mixt. És a dir, ha decidit quedar-se amb una de les cadires que el poble amb el seus vots ens va atorgar, aprofitant aquesta situació segurament per formar part d’un altre partit polític més adient als seus ideals a les properes eleccions del 2019. Perquè si no és així, lo seu hagués estat dimitir i deixar-ho.

Tenim Gent a la presó per defensar els seus ideals, altres que s’han apropiat de diners públics, que han aprofitat el seu cárrec polític o no polític per enriquir-se personalment.  JUSTÍCIA???  No igual per tothom. La justícia que tenim está polititzada.. Alguna cosa ha de canviar.

A Catalunya seguim sense govern quan més ho necessita el País. Interessos partidistes o de persones impedeixen formar un govern i retirar el control que el PP des de Madrid està fent de les nostres Institucions. PDCAT i ERC, resta de partits,  poseu-vos d’acord pel bé de Catalunya que som tots.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 11:38