Desconcert

Dimarts, 15 de setembre de 2020 a les 00:00

UxM - Setembre 2020

Ja tenim la nostra Festa Major d’enguany finalitzada, una festa atípica  amb moltes crítiques però també encerts. 

Es difícil acontentar a tota la població, pors a la pandèmia, pors al contagi, gent que no fa ús de la mascareta, etc. 

Entenc les crítiques (per exemple als focs). Tres espais i gairebé tocant als habitatges.  Això ha enfurismat als veïns.

Tenim ciutadans dels nostre poble  que ho estan passant malament, atur, ertos que no es cobren, incertesa pel començament de les escoles i aquests veïns no entenen la necessitat de fer despesa amb segons quins espectacles  de Festa Major o altres, i que aquests  diners vagin destinats per exemple, a no pujar impostos, a netejar el poble que déu-n’hi-do la falta que li fa.

També hi ha part de la població que ha agraït una mica d’alegria al poble, son dies difícils i sempre va bé.

Estem segurs  que tots els actes s’han fet amb totes les mesures sanitàries corresponents, això sens dubte. Un agraïment a tots els treballadors de l’ajuntament pel seu esforç.

Des d’aquest escrit, sí que demanaríem, ja que som un ajuntament transparent i perquè la població estigui informada ja que es vol saber, què ha costat la Festa Major. A part del cost total, cost detallat. Cost de la Selvatana, cost dels focs, cost del Pets, cost de la seguretat etc. I que sigui publicat al Lledoner, així arriba a tota la població.

Ens ha canviat la manera de viure , cuideu-vos tots.

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:51