Desconfinament i primer any de govern

Dimecres, 15 de juliol de 2020 a les 00:00

Martorelles En Comú Podem - Juliol 2020

Hem tornat a la “normalitat”, pero això no vol dir que hagi passat tot, ara més que mai hem de pendre les mesures de seguretat perque no tornem a la situació anterior, ja sabeu: MASCARETA, HIGIENE DE MANS I DISTÀNCIA DE SEGURETAT.

Dit això anirem a altre tema. Fa un any que va començar el govern de majoria absoluta d’ERC, encara recordem el seu discurs d’investidura i les seves ofertes de cogovernabilitat.

No sé què entenen ells per cogovernabilitat, però per nosaltres seria tenir en compte la resta de partits de l’oposició, que representen a una part de la població de Martorelles. Això ho veiem reflectit en el PAM (plà d’acció municipal) on van dir clarament que era el programa d’esquerra, i no es van reunir amb la resta de partits.

Altre tema que no està clar són les obres de “La Vinya”, porten un any aturades i a dia d’avui encara no sabem exactament el que passa, ens donen petites explicacions, però no tenim cap document que ens aclari qui és el responsable de l’error al projecte per saber a qui correspon pagar la diferència amb el pressupost inicial, que serien uns 400.000 euros més.

Des de Martorelles en comú-podem esperem que ERC s’ho repensi i tot i la seva majoria absoluta tingui en compte a tota la població de Martorelles i no només als seus votants.

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:47