Diada i Festa Major de Martorelles

Divendres, 17 de setembre de 2021 a les 02:00

PSC-MAPM - Setembre 2021

Com la majoria d'anys, la nostra "Festa Major" coincideix amb la Diada de Catalunya. Passades les dues celebracions, molts ens preguntem, si la programació que hem tingut, la implicació dels que han participat i els missatges que hem sentit, eren per tots i totes els veïns de Martorelles. Aquesta pregunta, la fem, tenint com a principi què qui dirigeix ​​les institucions, tot i haver arribat a elles pels vots de la majoria de la ciutadania de Martorelles, quan estan en aquestes, representen a tota la població.

A hores d'ara, passats els successius envits de la pandèmia de la Covid-19 i sentint-nos més protegits per la vacunació i sent conscients que el problema ocasionat pel virus no ha acabat, tots teníem ganes de poder normalitzar la nostra vida personal i social, i ho hem notat en els carrers i sobretot en els nostres joves. Tots tenien ganes de gaudir de la vida al poble, però la impressió del que s'ha vist durant aquests dies ens porta a una percepció, L'EXCÉS DE CONTROL DE VEGADES DU A EL DESCONTROL.

Des de l'agrupació socialista, pensem que és el moment de començar a pensar en un nou projecte per a Martorelles, com ens agradaria veure-la, gaudir de les seves festes, dels seus serveis, dels seus equipaments, ... Veiem en el nostre entorn altres projectes de poble, i per això, ens oferim a sumar i construir una alternativa de qualitat per al nostre poble i els seus Estimats veïns i veïnes.

Suma't a NOSTRE PROJECTE, EL PROJECTE DEL CANVI.

Darrera actualització: 17.09.2021 | 12:48