Disculpeu, estem renovant Martorelles

Dilluns, 1 de maig de 2017

ERC - Maig 2017

Aquestes setmanes l’activitat és frenètica a la Casa de la Vila i ho és en totes les seves àrees. Els Serveis Tècnics treballen intensament per acabar la recuperació de l’espai de Can Camp, treballen coordinats amb la Diputació de Barcelona per executar en els propers dies el reasfaltat de l’Avinguda Piera, millores en l’accessibilitat per els vianants i l’aplicació de mesures de conciliació del trànsit.  També des dels Serveis Tècnics és tot a punt per arrencar les fases 2 i 3 de la  rehabilitació integral  del barri de Can Sunyer, les obres de la Plaça de la Sardana i entorn,  així com el control i seguiment de les importants obres dels nous espais industrials del polígon. 

Des de l’àrea de governació ja és tot enllestit per, en les properes dues setmanes, tenir l’embrió del nou Cos de Policia de Martorelles. Des d’Esports ja està preparat el calendari d’activitats de la Setmana Esportiva del proper mes de maig i des de Cultura, després de l’èxit de la diada de Sant Jordi, ja tenen a punt la 2ª edició del Festival Brunzit, aquest any ple de novetats i amb un gran cartell.

Des d’ERC volem agrair a tot el personal municipal la feina intensa que s’està realitzant i els animem a encarar els propers mesos amb la mateixa intensitat i actitud demostrada fins ara.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 10:39