El que es comença s’ha d’acabar

Divendres, 15 de març de 2019 a les 00:00

UxM - Març 2019

Portem uns quants anys de la Llei de Barris  (Can Sunyer) on s’havia de fer remodelació de carrers,  voreres,  canalització de llum i aigua, centre cívic….. i millores alternatives.

A dia d’avui i després de quasi 4 anys d’obres no es que no estiguin acabades que NO, sinó que sembla que l’empresa constructora, ara per ara, no apareix  per fer-ho. Discrepàncies amb l’ajuntament a l’hora de certificar les obres?

Quan es fa un obra sigui la que sigui,  sempre surten discrepàncies, els constructors demanen més diners perquè han fet extres i l’ajuntament diu que no. 

El cas és que el que ho pateix és el ciutadà cansat de veure que allò no avança.És important soterrar els serveis de llum i telefonia, era i és vital pel barri.

Amb el centre cívic veurem com va amb aquests pròxims dies, ja que l’empresa es veu que no té cap pressa a enllestir-ho.

El pròxim equip de govern que surti a les eleccions del maig, sigui el que sigui,  haurà de posar-se les piles per fer  front a fer un seguiment exhaustiu  i ACABAR  les obres començades.

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:15