Els misteris de La Vinya. Capítol 2023

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 00:00

Martorelles En Comú Podem - Novembre 2021

El passat 15 de setembre 2021 a les 18:30 s’havia de celebrar un ple extraordinari, on s’havia de fer l’aprovació del projecte definitiu del centre Polivalent de Carrencà i l’inici de la licitació del contracte de les obres de l’edifici de la Vinya.

El dia d’abans que s’havia de celebrar es va suspendre... saps per què? Perquè l’Ajuntament va rebre un informe negatiu dels Bombers, donat a que el projecte no s’adequava a la normativa d’evacuació requerida, i sense aquest informe d’acceptació per part dels bombers del projecte, aquest no pot continuar endavant.

El projecte continua parat i sense cap mena d’avanç, mentre l’alcaldia diu que encara estan a l’espera de l’informe dels bombers, quan ja es va rebre i aquest va estar negatiu, una altra cosa és que s’hagi modificat el projecte i s’hagi tornat a enviar després del primer rebut amb resposta negativa.

 Conclusió: amb aquest informe negatiu s’ha de refer per l’equip redactor que és qui modifica el projecte fins que sigui aprovat pels bombers.

Això sense comptar l’augment del 20% del pressupost inicial...Veurem la Vinya inaugurada abans de les eleccions del 2023?

Nosaltres seguirem fent una oposició activa, davant d’una majoria absoluta que es creu que pot fer i desfer sense pensar en el veinat de Martorelles.

Darrera actualització: 12.11.2021 | 11:10