En breu començarà la remor dels canons

Diumenge, 1 de juliol de 2018 a les 00:00

MAPM - Juliol 2018

Benvolgudes i benvolguts veïns i veïnes de Martorelles.

Des de més Acció per Martorelles, som conscients que tot i que encara queden 10 mesos per les eleccions municipals, aviat es començaran a obrir les hostilitats pels propers comicis.

Des del nostre partit, amb ànim de continuïtat pel nostre municipi, volem recordar que hem gairebé aconseguit acomplir tots i cadascun dels punts recollits en el PAM (Pla d’acció municipal 2015-2017), i que poc ens faltarà en arribar el moment de les eleccions per acabar d’acomplir-ho. 

Podem dir amb orgull que la finalització de les obres de millora i optimització del barri de Can Sunyer s’han gairebé acabat. Aquest punt era compromís electoral de gran importància i ha quedat assolit. Quan acabi la festa major d’enguany, es començarà la renovació de l’espai de Can Carrencà, enderrocant l’envelat actual i que malauradament Més Acció de Martorelles no el veurà acabat en aquesta legislatura, però esperem estar en la que ve per poder dir que també hem finalitzat un altre dels grans compromisos electorals que vam prendre. 

Per tot això i molt més us anirem enumerant tot el que hem aconseguit o ajudat a assolir en aquest mandat per què en les properes eleccions ens torneu a fer confiança, i així continuar avançant.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 13:39