Feina feta

Divendres, 15 de març de 2019 a les 00:00

PDeCAT - Març2019

Ara que s’apropen les eleccions comencen a veure la llum les llistes de projectes fets, objectius assolits, etc. Tot per aconseguir vots.

Gairebé res es comença i s’acaba dins d’una legislatura. Els projectes necessiten més de quatre anys per veure’ls conclosos.

Res es mèrit d’un sol equip de govern. Uns, hauran treballat la part inicial més administrativa: projecte, subvencions, licitacions, etc; i els successors han treballat en la part executiva.

Ningú es pot apropiar en exclusiva d’assolir un projecte. Es un treball en equip.El que és important, es fixar l’objectiu.

En aquesta legislatura, es va aprovar un PAM (Pla d’Acció Municipal), i el nostre partit hi va participar activament. Evidentment no varem ser els únics. La voluntat de tots plegats, ha fet que una part dels objectius proposats comencin a ser una realitat.

Monopolitzar unes fites, encara no finalitzades, no es precisament pecar de modèstia; més aviat es pecar de prepotència, a la vegada que minimitza les aportacions d’altres partits.

El més important, és que tots els grups treballin pel benestar i millora de la població i els seus habitants, d’una forma oberta, sincera.

Reivindiquem els projectes que siguin necessaris per millorar la qualitat de vida dels homes i dones que viuen al nostre poble. Reivindiquem el treball en equip, perquè pensem que és la millor manera d’assolir-los.
Esperem fer-ho des del govern, i sinó des de l’oposició; el poble ho decidirà.

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:16