Fem balanç

Dimecres, 1 de març de 2023 a les 00:00

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) - Març 2023

Des d’ERC Martorelles volem aprofitar aquest darrer espai d’opinió per a fer balanç d’aquest mandat, que vam encetar amb molta energia per fer allò que ens havíem compromès, un poble viu. Un mandat marcat principalment per la situació de crisi sanitària, econòmica i social que va generar la pandèmia de la COVID19, i que ens va fer haver de reestructurar l’estratègia del mandat i la despesa, prioritzant durant els anys 20 i 21 encara més la vesant social a les inversions del mandat. Estem orgullosos de la gestió social, sanitària i econòmica que vam realitzar.

I tot i això hem fet tot el possible per fer de Martorelles un poble viu, amb les persones en el centre de les nostres polítiques i impulsant projectes amb aquesta finalitat, com els grups de criança 4 grapes, l’obertura de l’espai jove, el projecte d’emprenedoria comunitària Dolç Dona, la mancomunació i potenciació de l’espai d’ocupació La Serradora, la creació del projectes Radars, l’ampliació de l’espai i el servei del Centre de Suport a la Llar, o les ajudes al comerç local. I ho hem fet des de la participació i col•laboració amb els diferents consells sectorials i creant-ne de nous com el d’esports, salut i el de poble. Invertint en la millora dels nostres centres educatius, i ajudant i apostant per la innovació pedagògica i tecnològica, per tenir una escola pública a Martorelles de qualitat i innovadora. Així també ho hem fet amb la cultura, apostant per programar durant la pandèmia, i després per la programació de proximitat i qualitat, per exemple amb el VAP, el cicle Gaudí, o la Fabriqueta de les joguines. 

Pel que fa a les obres el mandat va iniciar-se acabant el Centre Cívic del Safareig que ha esdevingut un espai social aglutinador amb una multitud de tallers i cursos, o les millores de l’Av. d’en Piera de la vorera entre els cr. Alzinar i Costa, i de l’illeta de pas a l’encreuament amb la Muntanyeta. Però també amb l’asfaltat del barri de Sarriera, les millores dels parcs de Can Sunyer i Catalunya, amb la creació de voreres perimetrals, la millora de l’accessibilitat als carrers Agricultura, Industria i a la rotonda de Can Puig, la represa de les obres del Centre de la Vinya que avancen a bon ritme, i properament la passera entre el carrer Comerç i el parc de Can Sunyer i l’asfaltat d’alguns carrers.

Un balanç molt positiu. Segurament no el que ens hagués agradat, però un cop passada la pandèmia hem seguit fent que Martorelles sigui un poble viu. 

Darrera actualització: 01.03.2023 | 11:45