Fem-ho!

Dilluns, 15 de març de 2021 a les 00:00

PSC-MAPM - Març 2021

El passat 14 de febrer es varen celebrar les eleccions al Parlament de Catalunya, on el nostre partit, el PSC, va sortir a guanyar, i així ho va fer, tot i la poca participació i l’intent de boicot per part del sector independentista, l’efecte Illa es va veure reflexat en els resultats. 

A Martorelles, la tendencia generalitzada que es va viure arreu de Catalunya, també es va veure plasmada en els resultats, on ERC es va impossar per 1 vot. 460 GRACIES a tots aquells martorellesencs/ques que van dipositar la seva confiança en el nostre projecte. Un projecte que el PSOE està portant a terme al nostre país i que en Salvador vol implantar a Catalunya. Un projecte per a tots i totes, sense exclusions, fonamentat en el diàleg i en l’enteniment. 

Des de l’agrupació del PSC de Martorelles volem traslladar-vos que, el projecte del nostre partit volem fer-lo efectiu al nostre poble i que estem treballant de valent per fiscalitzar les accions del nostre ajuntament de manera constructiva, educada i sempre amb un to de respecte que ha de prevaldre en tot moment. Tot i això, creiem que es moment per tancar i explicar certes accions que s’han anat realitzant durant la legislatura, que encara no estan en el punt que hi haurien de ser-hi, com per exemple la Vinya, la llei de barris de Can Sunyer, el projecte per a la construcció del nou pavelló.

Per això, si tens inquietuds, idees, sugerencies, queixes, suma’t a nosaltres i contacta’ns al nostre correu: martorelles@socialistes.cat

VISCA MARTORELLES

Darrera actualització: 15.04.2021 | 10:02