Festa Major 2.0

Divendres, 16 de setembre de 2022 a les 00:00
  • Partit del Socialistes de Catalunya - Més Acció per Martorelles (PSC-MAPM) - Setembre 2022

Benvolgudes veïnes i veïns de Martorelles:

Aquest any hem gaudit per fi d’una Festa Major sense cap tipus de restricció per culpa de la pandèmia del COVID 19. I celebrem per fi que totes les colles les entitats, els nostres joves, i tots els veïns i veïnes de Martorelles han pogut doncs tornar a assaborir la nostra gran festa de poble d’una manera natural.

No obstant, aprofitem per assenyalar que seria  (donada la pandèmia) bo, posar-ho fàcil per recuperar totes les nostres entitats de sempre, i afavorir mitjançant les subvencions la capacitat d’aquestes de mantenir-se i així gaudir-ne en la nostra Festa Major.

I ja sabem que probablement (casualitat o no), segurament, tindrem acabat l’espai de La Vinya per allà les vores de les eleccions del 2023. No en va, el proper any és any d’eleccions. Això vol dir que per la propera Festa Major ja podrem estrenar el nou equipament municipal que va estar començat en la legislatura de la coalició de quatre partits: Esquerra, Comuns, Més Acció per Martorelles i PSC, i segurament acabarem amb un cicle de provisionalitat en les nostres Festes Majors, ja que tindrem a disposició tots els espais municipals necessaris.

Darrera actualització: 10.10.2022 | 12:29